Fråga oss

Vi skyddar dina uppgifter

Från och med 25 maj 2018 gäller dataskyddsförordningen i alla EU- och EES-länder. Förordningen stärker den enskildes rättigheter när det gäller personlig integritet. Vi på Brämhults värnar om dina personuppgifter och behandlingen av dem. Vi är öppna med hur vi behandlar dem och säljer inte dessa vidare.

En personuppgift är en uppgift som kan identifiera en person. Till exempel kan det vara grundläggande uppgifter som namn och kontaktuppgifter. Det är sådana här uppgifter som vi kan komma att samla in och behandla.

När behandlas mina personuppgifter?

Vi behandlar dina personuppgifter endast när du lämnar dessa till oss och det kommer framgå tydligt när du gör detta och i vilket syfte. Vid inlämnande av personuppgifter till oss godkänner du att vi får behandla dina uppgifter utifrån vår datapolicy och gällande dataskyddsförordning.

I det fall där vi tar in en tredje part för behandling av personuppgifter skrivs alltid ett avtal i enlighet med dataskyddsförordningen.

För att läsa mer om vilka personuppgifter vi samlar in, hur vi samlar in dem, behandlar dem, hur du kan korrigera dem eller plocka bort dem klicka här.
Vill du läsa mer om dataskyddsförordningen klicka här.

Har du frågor gällande behandling av personuppgifter, vill få personuppgifter borttagna eller rättade, ring oss på 033-20 45 00 eller maila till kundtjanst@eckes-granini.com

- Brämhults forum -

Vanliga frågor och svar